| Autor |
Mesaj |
| < Concursuri Starcraft |
|
Trimis:
Sâm Dec 26, 2009 4:44 am
|
|
|
Hydralisk

Data înscrierii: 13/Noi/2006
|
|
Sal,
Vreau sa fac o serie de concursuri de starcraft care eventual sa culmineze cu un lan de starcraft undeva in vara.
Ideea este urmatoarea. As vrea sa fac 4 concursuri de acum si pana la vara. Ma gandesc cel mai bine 1 pe luna (februarie, martie, aprilie,mai).
Concursurile or sa fie online si inscrierea va fi libera. In functie de numarul jucatorilor intersati voi decide daca voi face ceva cu grupe, ladder sau dublu brackets. Dar astept si sugestii de la voi.
Premiul pentru fiecare concurs e de 100 de RON pt locul 1. De asemenea ma gandesc ca primii 2 de la fiecare concurs sa aiba inscrierea la lan-ul din vara gratuita. Ma gandeam sa fac lan-ul de la vara doar pentru cei care ies in primii 4 la concursurile astea dar e oarecum aiurea pentru ca descurajez oameni sa vina. Premiile de la lan-ul din vara momentan sunt de minim 200 Euro, iar inscrierea va fi undeva la 20 - 25 RON. Oricum detaliile complete le veti primi undeva spre sfarsitul primaverii.
De asemenea nu am nevoie de comentarii de genul: "de ce ia doar primul loc ia bani" sau "de ce premiile sunt atat de mici". Momentan asta pot sa ofer si concursul este valabil doar pentru cei interesati. Scopul concursurilor este ca lumea sa se distreze si eventual sa vada niste meciuri intre cei mai buni jucatori din Romania la ora actuala, nu sa se imbogateasca cineva de pe urma lor.
Oricum, am nevoie de un om care se ofera voluntar sa se ocupe de organizare etc., pentru ca eu nu prea am timp sa fac asta acum. Eu voi ajuta cu bani si cu niste idei generale.
Astept sugestii etc. si de asemenea oamenii care sunt interesati sa posteze pe forum ca sa stiu un numar aproximativ al participantilor. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Dec 26, 2009 4:55 am
|
|
|
I like Penis.

Data înscrierii: 17/Noi/2006
|
|
| si io ma gandesc sa fac ceva asemanator da in iarna lu 2012, oricum muriti toti pana atunci du-va-ti in covrig |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Dec 26, 2009 9:00 am
|
|
|
Lurker

Data înscrierii: 18/Apr/2007
Locație: craiova
|
|
| Citat: | | am nevoie de un om care se ofera voluntar sa se ocupe de organizare etc., |
Te pot ajuta!
| Citat: | | Astept sugestii etc. |
Putem folosi ladderul LRS pentru a face ceva in stil traditional. _________________ Little darling welcome to the show! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Dec 26, 2009 12:03 pm
|
|
|
Zergling

Data înscrierii: 25/Sep/2007
|
|
Nrt ești ofticat că o ai mică? _________________ Me? big noob? you ? my death |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Dec 26, 2009 1:22 pm
|
|
|
Arbiter

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Neamt
|
|
| Hyperion-ray a scris: | | Nrt ești ofticat că o ai mică? |
esti batran? du-te si invata starcraft.
rek... iti urez succes ^^ :X _________________ See you in another life, brother. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Dec 27, 2009 2:56 am
|
|
|
Lurker

Data înscrierii: 02/Noi/2006
Locație: Bistrita
|
|
i'm in _________________ Singurul dusman adevarat care mi-a facut vreodata rau, am fost eu. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Dec 27, 2009 12:28 pm
|
|
|
Mercedes

Data înscrierii: 28/Oct/2006
|
|
O facem legal precum Covrigaria 073! _________________
http://073.ro |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 10, 2010 12:50 pm
|
|
|
Tank

Data înscrierii: 28/Oct/2006
|
|
f tare idea.. ce ladder hydra? pt ce ladder la un turneu de 32 de insi maxim care se termina in cateva ore intr-un dual brakets? in fine, doar sa il faca  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 10, 2010 2:21 pm
|
|
|
Site Admin
Data înscrierii: 15/Oct/2006
Locație: Bucuresti
|
|
Pai vorbeste cu flesh ca si el vrea sa organizeze un lan si mai e un tip care vrea sa puna ceva bani de premii pt el. _________________
| Citat: | chiflutz: i'll get hydra do it
chiflutz: he's new |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun Ian 11, 2010 3:27 am
|
|